The Lawrence Institution

‘Het Lawrence’, zoals buren het liefkozend noemen, is een gesloten instelling, speciaal voor probleem- en mentaal achtergestelde jongeren.
 
IndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 Loetse Karsons

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Loetse

avatar

Aantal berichten : 1
Registratiedatum : 03-09-12

Character sheet
Leeftijd: Zestien
Probleem: Loetste denkt in geesten en doet zich zelf hierom pijn.
Waarschuwingen:
0/5  (0/5)

BerichtOnderwerp: Loetse Karsons   ma sep 03, 2012 8:09 am

ALGEMEEN
Volledige naam:
Loetse Robber Karsons
Roepnaam: Loetse gewoon.
Bijnaam: Lotje getikt omdat hij niet helemaal lekker is vinden de meesten. Zijn bijnaam komt uit het verleden toen het gedoe begon. Maar deze bijnaam negeert hij gewoon.
Leeftijd: Nog aardig jong, zestien en acht maanden jong.
Geslacht: Mannelijk.
Geloof: Loetse is niet een jongen die je snel iets kunt aanpraten, zolang niemand het kan bewijzen gaat hij niks geloven. Maar toen hij klein was heeft zijn moeder hem iets aangepraat, over geesten waar je hier onder nog iets over leest.
Probleem: Loetse is een jongen met onzekerheden wat toch wel erg raar is, waardoor dat komt? Misschien omdat hij anders is? Nee, Loetse denkt dat er in de wereld geesten zijn, geesten die willen dat hij zich zelf pijn doet. Vroeger, toen hij nog klein was heeft zijn vader hem een keer laten schrikken. Zo erg dat hij voor kind was geschreven en dacht dat geesten waar waren, dat het verhaal van de geesten echt waren. Na mate de jaren wist hij niet precies hoe alles was gegaan, maar nog steeds geloofd hij dat geesten echt bestaan, er echt zijn. Maar hij denkt ook dat hij zich van deze geesten pijn moet doen, alleen maar om anderen te beschermen, om zo zijn familie te beschermen terwijl 1 dingen in het verleden dit heeft veroorzaakt. Terwijl er toch helemaal geen bal van waar is, iemand moet die jongen vertellen, uitleggen hoe alles zo echt heeft geleken. Maar niemand gelooft hij, want voordat hij iets moet geloven zal hij het met eigen ogen moeten zien, en hoe doe je dat? (Hij gelooft dat er geesten zijn die willen dat hij zich zelf pijn doet, anders zal zijn familie/vrienden er aangaan)

INNERLIJK
Karakter:
Loetste is niet het vaste type jongen, wat verwacht je dan ook met zijn probleem? Nee, niet het vaste type wat met petjes rond loopt en een laag hangende broek waardoor zijn onderbroek zien baar is. Daar is hij zeker niet het type voor, Loetse is het jongen wat zijn gevoelige kant toont en niet de hele tijd stoer probeert te doen. Als er wat is zal hij ook praten, hulp proberen toe te laten terwijl hij daar nog wel eens wat moeilijk over kan doen, soms is hij bang dat de geesten boos worden en zijn familie vermoorden, dat is het laatste wat hij wil. Voor zijn familie en vrienden is hij erg beschermend, zal hij alles voor ze over hebben. Al de pijn die hij zich zelf aan doet, hij heeft het over om het mes in zijn armen te zetten voor zijn familie. Niemand mag zijn familie of vrienden ook maar met 1 vinger pijn doen.
Over praten met andere mensen doet hij niet moeilijk, nee zeker niet. Hij doet nergens moeilijk over en schaamt zich niet snel, behalve als mensen achter zijn geloof komen. Maar voor de rest schaamt deze jongen zich niet, ook niet dat hij op meisjes én jongens valt en al een relatie met een vent heeft gehad. Nee, hij houd van zich zelf zoals hij is en neemt andere mensen ook zoals ze zijn. Ze behandeld ze met respect en gaat goed met ze om, hij is daar heel erg sociaal in. Het boeit hem niet of iemand dik is of zo dun als een spriet. Of diegene harig is of niet. Nee, dat boeit hem niet. Hij behandeld andere mensen zoals hij zelf behandeld wil worden, wat langer niet altijd gebeurd aangezien veel mensen hem voor homo aanzien, dat is hij zeker niet. Hij is Bi. Ook met Loetste kun je gewoon leuke jongens dingen doen, tegen voetballen, meiden spotten of jongens spotten heeft hij echter niks. Ook vind hij het niet erg om eens wat met een meisje te doen, mee te gaan met haar te shoppen. Zeker niet, je kunt hem het beste omschrijven als sociaal, beschermend maar vooral zich zelf.
Sterke punten: Loetse zijn sterkste punt is toch echt wel dat hij sociaal is naar iedereen en alles, dat hij geen moeite heeft met verwaande karakters of juist mietjes. Hij neemt mensen zoals ze zijn. Ook is een sterk punt van hem dat hij zich zelf is en zich zelf altijd is gebleven, hij is altijd dezelfde jongen geweest die hij altijd was.
Zwakke punten: Doordat hij zo erg sociaal is, mensen neemt zoals ze zijn kan hij nog wel eens de mist in gaan met verkeerde types. Hij geeft mensen nou eenmaal gewoon te snel het vertrouwen terwijl sommige dat helemaal niet verdienen, maar het slechte in mensen zien kan Loetse nou eenmaal gewoon niet goed.
Relaties: Jongens, meisjes, het boeit hem niet. Zolang zijn hart op hol slaat als hij diegene ziet, aanraakt of zoent is het goed. Hij is een lieve jongen in relaties zoals altijd en zal gewoon de jongen zijn die hij altijd is.
Hobby’s: Loetse is een jongen die enorm veel van paardrijden houd, hij schaamt zich er dan ook niet voor. Hij houd er van en zal er mee door gaan.
Haat: Mensen die zijn vertrouwen misbruiken, maar meestal zet hij zich er gewoon weer overheen en gaat hij verder.

UITERLIJK:
Lengte/bouw:
Loetste is niet de gespierdste, zeker niet. Hij is aardig tenger voor een jongen, maar onderschat zijn kracht zeker niet. Nee, want slap is hij niet.
Huid: Loetste heeft een blanke huid met af en toe wat sproetjes op zijn gezicht te vinden.
Haar: Donker bruine plukjes die vaak gewoon op zijn hoofd wat heen en weer staan, veel doet hij er echter niet aan.
Ogen: Bijna niemand ziet ze ooit, maar zijn ogen zijn blauw met een paar bruine vlekjes erin.
Kleding: Hij draagt nou eenmaal gewoon wat hij lekker vind zitten, voornamelijk makkelijke blousjes.
Speciale kenmerken: Zijn aparte uitstraling en de zonnebril waar hij zich achter verstopt voor zijn litteken onder zijn oog, die nogal groot is die tot zijn neus loopt.

EXTRA:
Familie:
Ze leven allemaal nog, dankzij dat hij zich zelf pijn doet denkt hij. Een zusje, een moeder en natuurlijk een vader, de liefste van allemaal.
Verleden: Loetste heeft geen speciaal verleden gehad, hij is als klein kind in een klein stadje net buiten Groningen opgegroeid waar hij als een echte man werd opgevoed, het verhaal wat apart aan zijn verleden is heb ik ook al uitgelegd, veel te vertellen over zijn verleden valt er niet.
Overig: Ik speel ook Caira HAHA.


Plaatje:
[Je moet geregistreerd en ingelogd zijn om deze afbeelding te kunnen zien.]
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ciara

avatar

Aantal berichten : 74
Registratiedatum : 29-08-12

Character sheet
Leeftijd: Negentien en zeven maanden.
Probleem: Agressief als mensen haar uitschelden of aanraken.
Waarschuwingen:
0/5  (0/5)

BerichtOnderwerp: Re: Loetse Karsons   di sep 04, 2012 7:54 am

Klaar, haha.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Thane

avatar

Aantal berichten : 65
Registratiedatum : 06-09-12
Leeftijd : 22

Character sheet
Leeftijd: 20
Probleem: Thane weigert elk mogelijk contact met mensen - al is hier vaak moeilijk aan te ontkomen. Hij is antisociaal en vijandig tegenover anderen - en kan hierbij enigszins gewelddadig uit de hoek komen.
Waarschuwingen:
0/5  (0/5)

BerichtOnderwerp: Re: Loetse Karsons   vr sep 07, 2012 12:36 am

Een paar kleine foutjes en je moet geen zinnen met ‘maar’ beginnen, maar de zin in dat geval even laten doorlopen, komma’s doen wonderen. Hoe dan ook, het zijn fouten die ik door de vingers zie, omdat ik weet dat jij het bent Sasha.

Goedgekeurd Like a Star @ heaven.

_________________
Save me from my memories, Sally.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Loetse Karsons   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Loetse Karsons
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
The Lawrence Institution :: Algemeen :: Personage-
Ga naar: