The Lawrence Institution

‘Het Lawrence’, zoals buren het liefkozend noemen, is een gesloten instelling, speciaal voor probleem- en mentaal achtergestelde jongeren.
 
IndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 Criss Hue

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Criss

avatar

Aantal berichten : 257
Registratiedatum : 02-09-12

Character sheet
Leeftijd: 19
Probleem: Hoort stemmen
Waarschuwingen:
0/5  (0/5)

BerichtOnderwerp: Criss Hue   zo sep 02, 2012 12:42 am

ALGEMEEN
Volledige naam: Crisstony Hue
Roepnaam: Criss
Bijnaam: Criss’ zusje noemde hem altijd Crissie.
Leeftijd: 19
Geslacht: M
Geloof: -
Probleem: Paranoia (volgens zijn moeder). Het toeval wil dat hij ook de stem hoort van zijn overleden zusje, maar daar weet niemand van.

INNERLIJK
Karakter: Criss heeft twee kanten: de sociale, charismatische en zorgzame kant die hij aan de wereld laat zien en de pessimistische en gesloten kant die hij voor zichzelf houdt. Hij maakt makkelijk vrienden en is er goed in om een gesprek aan te knopen met iemand, maar het blijft oppervlakkig. Als het wel de diepte in gaat, is Criss opeens niet meer die charmante en beleefde jongeman, maar een gesloten en vijandige jongen. Als Criss problemen heeft, praat hij daar met niemand over, maar blijft er over tobben en piekeren tot het hem vanbinnen verscheurt, en dán reageert hij het wel af op zijn buitenwereld. Criss kan plots omslaan en als hij omslaat, is hij onvoorspelbaar. Gelukkig houdt Criss niet van geweld en is hij ook zelden echt agressief.
Sterke punten: Charismatisch en goed gebouwd, dus sterk.
Zwakke punten: Praten over zijn problemen. Hij heeft ook een slecht uithoudingsvermogen.
Relaties: Criss is erg sociaal, maar gesprekken gaan bij hem vaak over koetjes en kalfjes.. Hij heeft een vriendinnetje buiten het Lawrence waar hij een iets minder oppervlakkige relatie mee heeft, maar voor de rest is er niemand meer die hij echt vertrouwt.
Hobby’s: Socializen.
Haat: Geweld.

UITERLIJK:
Lengte/bouw: Criss is niet heel lang, maar wel gespierd.
Huid: Blank, niet heel bleek.
Haar: Donkerbruin en piekerig.
Ogen: Donkerblauw en vriendelijk.
Kleding: ‘Normale’ kleding die op het moment ‘in’ is.
Speciale kenmerken: Criss heeft altijd een gouden kettinkje om met een C eraan. Hij zegt dat het voor zijn eigen naam staat, maar eigenlijk is het voor Celia, zijn overleden zusje.

EXTRA:
Familie: Criss heeft nooit een goede band gehad met zijn ouders, maar wel met zijn zusje Celia. Zij was 10 toen ze stierf: ze werd doodgeslagen door oudere pesters. Criss was toen 16.
Verleden: Criss was 6 toen hij een babyzusje kreeg. Hij was enorm vertederd door het kleine meisje, iets dat zijn schoolvrienden niet begrepen en ook totaal niet stoer vonden, maar Criss hielp met alle toewijding met de zorg voor zijn zusje Celia. Toen zij ouder werd, werden de twee goede vrienden. Celia was de enige bij wie hij echt zichzelf kon zijn en aan wie hij alles kon vertellen. In ruil daarvoor vertelde Celia ook alles aan Criss – tenminste, dat dacht hij. Toen hij 16 was en Celia 10, kwam ze op een dag niet thuis van school. Later werd ze in een steegje achter de school gevonden: bloedend en halfdood. Ze overleed in het ziekenhuis aan haar verwondingen. Het bleek dat Celia al een paar jaar gepest werd en dat het steeds erger werd, maar ze had het verzwegen. Criss was er kapot van. Een paar maanden na Celia’s dood hoorde hij voor het eerst haar stem in zijn hoofd. Daarna had hij steeds regelmatiger gesprekken met die stem, net zoals hij met Celia had toen ze nog leefde. Deze gesprekken gaven Criss het vertrouwen dat hij nodig had om door te gaan met zijn leven. Zo kreeg hij ook op zijn zeventiende en vriendinnetje: Alli. Maar niemand, ook zij niet, wist van de stem die hij hoorde in zijn hoofd. Zo ging het leven een tijdje zijn gangetje, tot Criss, een maand voor zijn opname in het Lawrence, zijn moeder per ongeluk betrapte op vreemdgaan. Hoewel ze er redelijk zeker van kon zijn dat Criss dit niet zou delen, werd het een last voor haar om hem bij zich te hebben. Ze vreesde voor haar huwelijk en claimde dat Criss zich de laatste tijd raar gedroeg en erg paranoïde was. Zo werd hij naar het Lawrence gestuurd.
Overig: -

Plaatje:
Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Iyzebel

avatar

Aantal berichten : 97
Registratiedatum : 27-08-12
Leeftijd : 22

Character sheet
Leeftijd: 19
Probleem: Iyzebel wordt gezien als onhandelbaar en onvoorspelbaar - met gevaar voor anderen.
Waarschuwingen:
0/5  (0/5)

BerichtOnderwerp: Re: Criss Hue   zo sep 02, 2012 12:43 am

Goedgekeurd Like a Star @ heaven.

_________________
[Je moet geregistreerd en ingelogd zijn om deze afbeelding te kunnen zien.]
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Criss Hue
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
The Lawrence Institution :: Algemeen :: Personage-
Ga naar: