The Lawrence Institution

‘Het Lawrence’, zoals buren het liefkozend noemen, is een gesloten instelling, speciaal voor probleem- en mentaal achtergestelde jongeren.
 
IndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 Kastelen van zand

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Wynne

avatar

Aantal berichten : 32
Registratiedatum : 11-10-12

Character sheet
Leeftijd: 12
Probleem: Onhandelbaar
Waarschuwingen:
0/5  (0/5)

BerichtOnderwerp: Kastelen van zand   zo okt 14, 2012 7:30 am

Wynne had zich altijd veel te oud gevoeld voor de zandbak. Hallo, hij was twaalf! Jongens van twaalf waren al groot, die speelden niet meer in een zandbak want zandbakken waren voor kleuters. Niet dat Wynne het stom vond om met zand te spelen, integendeel. Maar de kinderen uit zijn klas zouden hem nog harder uitgelachen hebben als hij in de pauze bij de kleuters zou zitten. "Hahaha, Wynne is echt een kleuter!" zouden ze dan roepen. Helaas voor die kinderen konden ze Wynne niet meer uitlachen. Helaas zat Wynne nu in een centrum voor psycho... psychodinges - hij kon het woord nog steeds niet onthouden. Hier was hij klein. Hij was waarschijnlijk de jongste hier, en daarom mocht hij in het Lawrence wel in de zandbak zitten. Hij wilde dat hij een emmer had. Met emmers kon je zandkastelen maken. Het was al een tijd geleden dat hij een zandkasteel gemaakt had. De laatste keer was met zijn zus Liv, en de laatste keer dat hij samen iets met Liv gedaan had was zo'n vijf jaar geleden - als je de ruzies niet meerekende, natuurlijk. Wynne moest zeggen dat hij Liv helemaal niet miste. Hij miste alleen haar poppen. Wynne speelde nooit met poppen, hoor, echt niet. Het was alleen ontzettend leuk om het porselein van een gloednieuw exemplaar onder te tekenen. Liv kreeg vaak nieuwe poppen. Wynne had geen idee waarom. Waarom moesten meisjes zoveel poppen hebben? Heel veel moeders hadden toch ook niet zoveel kinderen? Het leek Wynne erg vermoeiend om als moeder twaalf kinderen te verzorgen, maar Wynne was een jongen, dus gelukkig zou hij nooit moeder worden.
Nu zat hij dus in de zandbak, terwijl hij het zand door zijn handen liet gaan en figuurtjes tekende. Misschien had iemand hier wel een emmer. Hij wist niet hoe hij dat moest vragen aan een psychodinges. "Hé, heb je toevallig een emmer?" Nee, dat zou 'm waarschijnlijk niet worden.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Noah

avatar

Aantal berichten : 131
Registratiedatum : 01-09-12

Character sheet
Leeftijd: 16
Probleem: Slapeloosheid
Waarschuwingen:
0/5  (0/5)

BerichtOnderwerp: Re: Kastelen van zand   zo okt 14, 2012 8:24 am

Kijk eens aan, er zat iemand in de zandbak! Fantastisch. Noah kon enorme waardering voor de zandbak opbrengen. De zandbak was een ondergewaardeerd fenomeen. Het was behoorlijk vreemd dat er hier eentje stond, gezien de gemiddelde patiënt eerder bezig was met elkaar de kleren van het lijf te scheuren dan in de zandbak te zitten. Vreemd dat ze nog niet gratis voorbehoedsmiddelen uitdeelden bij aankomst. Nu ja, niet dat Noah ze nodig zou hebben. Bepaalde mensen hadden dat wel en wonder boven wonder kon het hen geen reet schelen dat een zandbak en hun activiteiten elkaar tegenspraken. Ach, ach, de ironie van het Lawrence. Ze zetten er een zandbak en dachten er niet bij dat sommige patiënten niet graag met zand speelden en liever met bepaalde lichaamsdelen. Nu was Noah niet één van deze patiënten. Noah was van het soort dat zich met plezier naar de zandbak manoeuvreerde.
Op dit moment zat er dus iemand in de zandbak. Hallo daar! Noah mocht, bij deze, de jongen in de zandbak. Hij stapte op de jongen af en vroeg hem wat hij maakte. Eh, tja, sommige dingen behoefden geen ellenlang gezeur. Kijk, dit gelul behoefde dat wel. Ja, ja, heel erg logisch.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Kastelen van zand
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
The Lawrence Institution :: The Lawrence Institute :: Institute Garden-
Ga naar: