The Lawrence Institution

‘Het Lawrence’, zoals buren het liefkozend noemen, is een gesloten instelling, speciaal voor probleem- en mentaal achtergestelde jongeren.
 
IndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 ORPG- Amias goes on whoo

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Elizan

avatar

Aantal berichten : 125
Registratiedatum : 12-09-12
Leeftijd : 21

Character sheet
Leeftijd: 17
Probleem: Anorexia
Waarschuwingen:
0/5  (0/5)

BerichtOnderwerp: ORPG- Amias goes on whoo   di sep 25, 2012 5:03 am

De kerkers waren wel de laatste plek waar je Amy kon vinden, tenzij er noodgeval natuurlijk. En dit kon ze zien als een noodgeval. Want mensen hadden een zogenaamde 'misdadiger' gevonden die diverse personen had gegijzeld. En wie moest weer ondervragen? Amy natuurlijk. Tuurlijk ze kon best diegene met een steen zijn hoofd in gaan slaan maar dat had in de werkelijkheid toch helemaal geen nut. Vraag eerder dan iemand met het element duister. Of van de mensheid. Dus na anderhalf uur had ze er genoeg van en liep ze nu met een strakke trek om haar mond de lange gang door. Ze mocht dan misschien sommige mensen best hun hoofd met een steen inslaan - geloof me, zo gewelddadig was ze wel. - maar nu had ze er dus geen zin in. Want ze had geen woede. Helemaal niks. Haar blonde haren waren dan ook allang weer naar beneden gevallen, en omlijstten haar gezicht.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Dream

avatar

Aantal berichten : 62
Registratiedatum : 24-09-12
Leeftijd : 22

Character sheet
Leeftijd: 16
Probleem: Waanstoornis
Waarschuwingen:
0/5  (0/5)

BerichtOnderwerp: Re: ORPG- Amias goes on whoo   di sep 25, 2012 6:03 am

Spoiler:
 
Zijn handen waren diep weggestoken in de vale jas die hij vaker droeg. Het feit dat hij hem vaker droeg, bleek al uit de vale kleur die hij door de jaren had gekregen en het feit dat een lang, enigszins mysterieus kledingstuk die tot zeker mijn knieholtes hoorde te reiken, inmiddels nog maar net over zijn heupen viel. Het zag er nog maar weinig imposant uit, maar uit zijn blik viel wel op te maken dat het hem geen zier deed - de jas had voor hem part tot net voorbij zijn borst kunnen komen en hij had het nog aangehad, simpelweg omdat het kledingstuk hem aansprak. Het was een wonder te noemen dat de vaal grijze jas nog niet met zijn lichaam was vergroeid of dat hij het überhaupt nog wel eens durfde uit te doen - maar hé, welke idioot lette nu weer op wat hij deed. Nee, het was al vaker gebleken dat Elias een schepsel van wel de minste interesse was en dit had weinig tot geen uitzonderingen, waar hij op het moment nog op kon komen. Lorah, zij was een uitzondering, maar hij verwachtte niet voor langer dan vandaag. Blijkbaar was haar vertrouwen in de opper meester van de Aarde niet zo hoog gesteld - en had ze, buiten dat geen andere mannen meer tot haar beschikking - aangezien ze hem niet lang daarna naar de kerkers had gestuurd. “Het moest hem wel lukken,” zo waren haar charmante woorden geweest, al was hij er niet op enige manier gecharmeerd van geraakt. De jong ogende vrouw en heerseres van het Duistere rijk wist prima hoe ze haar zin kon krijgen. Ze was aantrekkelijk en als een gewone toon niet werkte, dan ging ze de verleiding en charmering in, daarna werd het simpelweg een bevel. Hij had het risico tot het laatste maar niet genomen. Hij slaakte een zucht, terwijl hij zijn handen dieper in zijn zakken wegstak en de ellenlange trap naar beneden afdaalde, om aan het einde nog net niet tegen de opper meester van Aarde aan te botsen. Hij deed in plaats daarvan een behendige stap opzij, om haar te omzeilen, waarna hij zich op zijn hakken omdraaide en haar aanstaarde - met een blik die inmiddels iedereen wel kende. Zijn grijze ogen waren angstaanjagend kil - met een grote kans op bevriezing, was het niet dat hij zo machteloos was als maar kon. Mensheid.

_________________
The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Elizan

avatar

Aantal berichten : 125
Registratiedatum : 12-09-12
Leeftijd : 21

Character sheet
Leeftijd: 17
Probleem: Anorexia
Waarschuwingen:
0/5  (0/5)

BerichtOnderwerp: Re: ORPG- Amias goes on whoo   di sep 25, 2012 8:07 am

Oke door jou werd ik gedwongen een plaatje te zoeken
ZIE HIER DE NIEUWE AMY
Spoiler:
 
-------------------------------------
Bij het zien van iemand anders die de trap af kwam, wist ze genoeg. Natuurlijk zou Lorah haar niet vertrouwen, ze kon net zo goed de misdadiger vrij laten als ze er zin in had. Dus natuurlijk had ze iemand anders naar de kerkers laten gaan wat misschien zelfs wel beter zou zijn. Ze draaide zich om, om de desbetreffende persoon aan te kijken. Haar ogen versmalden zich even, arrogantie kwam voor een seconde in haar ogen. Natuurlijk vond ze het niet fijn dat Lorah iemand anders had gestuurd om haar taak over te nemen, dat had ze immers prima gedaan. Volgens haar dan. Want over het algemeen was aarde niet een zwak element. Tenzij het tegenover licht of duisternis kwam te staan. Dan was het een ander verhaal. Maar om eerlijk te zijn wist ze dat andere mensen in specifieke taken zoals martelen beter waren. Dus die liet ze hun gang maar gaan. "De gang door en op het einde rechts." Zei ze als het enige tegen hem, wat alleen een simpele routebeschrijving was.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Dream

avatar

Aantal berichten : 62
Registratiedatum : 24-09-12
Leeftijd : 22

Character sheet
Leeftijd: 16
Probleem: Waanstoornis
Waarschuwingen:
0/5  (0/5)

BerichtOnderwerp: Re: ORPG- Amias goes on whoo   di sep 25, 2012 9:22 pm

Spoiler:
 
Me does not like new Amy, me wants this Amy. Elias loves this Amy.
Spoiler:
 

Haar woorden bezorgden hem een moment van stilte, voordat een glimlach om zijn lippen krulde, maar zijn ogen wonderbaarlijk kil en afstandelijk bleven. Zijn lach was dan ook niet vriendelijk te noemen, hooguit geamuseerd misschien. Haar directe reactie amuseerde hem en kort klakte hij minachtend met zijn tong. ‘Ik had niet verwacht dat de aarde meester zo weinig vertrouwen in zichzelf had,’ antwoordde hij haar, terwijl hij zijn handen uit zijn zakken haalde en die nonchalant langs zijn lichaam liet bungelen. Zijn vingers versierd met een geruim aantal zilveren ringen, de één bijzonderder dan de andere, al was het feit dat een man zich met deze sieraden toonde al een bijzonderheid te noemen. Zijn voorkomen was mannelijk, niet het soort persoon om zich te behangen met kettingen, ringen of armbanden, maar zijn vingers waren duidelijk met verschillend zilver uit elkaar gehaald - een innige, intieme relatie verstoort. Een grijns krulde om zijn lippen, terwijl hij de jonge vrouw aan bleef keken en een hand door zijn lange haren haalde. ‘Toch bedankt. Ik hoef tenminste niet meer verdwaald te raken, maar van een meester had ik wel wat meer daadkracht verwacht. Kun je de gevangenen niet aan?’ Zijn toon was neutraal, maar liet een subtiele hoeveelheid amuse en minachting doorschemeren. Subtiel, aangezien hij niet te ver kon gaan bij een vrouw van haar kaliber. Hoe vrouwelijk en klein ze ook oogde, uiterlijk getuigde wel vaker van verraad. Zo bewees de vuur meester namelijk, dat ze zeer handig kon doen met haar element, ondanks haar zachtaardige voorkomen. Bijzondere - of in zijn ogen eerder belachelijke - vrouw, maar ze bewees dat ze hier thuishoorde en Lorah had vertrouwen in haar. De vrouwen in het rijk bewezen zich over het algemeen wel vaker van gekte, maar tegenspreken kon hij ze niet. Hij was maar zwak, met zijn zwaarden, dolken en wat meer. Hij bleef maar menselijk.

_________________
The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Elizan

avatar

Aantal berichten : 125
Registratiedatum : 12-09-12
Leeftijd : 21

Character sheet
Leeftijd: 17
Probleem: Anorexia
Waarschuwingen:
0/5  (0/5)

BerichtOnderwerp: Re: ORPG- Amias goes on whoo   wo sep 26, 2012 2:48 am

Oke oke happy nu?
Spoiler:
 
------------------------------------------------------------------------

Ze was voor een moment geschokt door zijn woorden, haar ogen opnieuw gevuld met arrogantie voor een moment. Natuurlijk kon ze de gevangen wel aan, maar ze had er nu geen zin in. Simpel als wat toch? En zelfs al had Lorah niemand anders gestuurd, zou die morgen of overmorgen wel komen. Want het vertrouwen van Lorah in haar was immers niet veel geweest.
"Ik kan ze wel aan, maar niet op dit moment." Was dan ook haar antwoord. Niet dat ze zwak ziek of misselijk was. Maar ze was niet een persoon die ieder moment van de dag het leuk vond om te martelen. Ze was een meester van aarde ja, maar het leger van aarde was tegenwoordig zo erg geslonken dat er weinig mensen waren om meester voor te zijn. O, er zou heus wel weer een tijd komen dat het aarde leger zou groeien, maar dat zag ze voorlopig niet gebeuren. Maar integendeel tot de rest van de vrouwen in het duistere rijk was ze dan ook jong. Sommigen waren al meer dan honderden jaren oud, terwijl zij net de leeftijd van 19 had bereikt. Misschien lag daar het wantrouwen van Lorah. Want zij kon nog leren, terwijl de anderen het meeste wel hadden geleerd en het element optimaal konden benutten. "En het is overigens niet mijn probleem dat Lorah meerdere mensen stuurt."
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Dream

avatar

Aantal berichten : 62
Registratiedatum : 24-09-12
Leeftijd : 22

Character sheet
Leeftijd: 16
Probleem: Waanstoornis
Waarschuwingen:
0/5  (0/5)

BerichtOnderwerp: Re: ORPG- Amias goes on whoo   wo sep 26, 2012 4:43 am

Hij leek niet onder de indruk van de arrogantie, die op zijn woorden in haar ogen verscheen en in plaats daarvan, krulde een zelfvoldane glimlach om zijn lippen, om het feit dat hij de jonge aarde meesteres nu al op het verkeerde been wist te zetten. Het arme kind. Nee, hij besefte hoe sterk de jongedame daadwerkelijk kon zijn, maar de indruk die zij hem nu gaf, was dat simpelweg niet. Ze wist hem echter snel te antwoorden en haar antwoord liet kort een bedenkelijke uitdrukking op zijn gezicht verdwijnen, simpelweg door de onzekerheid die de reactie bij hem opwekte. Het was makkelijk de woorden op te vatten, alsof het slecht met haar ging. Hij kende haar kracht - was de confrontatie jammerlijk genoeg wel eens aangegaan - en ze had hem niet het type geleken om snel in elkaar te storten - niet op dat moment, zeker niet. Hij kon zich niet voorstellen dat ze zich slechter voelde, dan haar emoties en gevoelens over het algemeen waren. Een hart dat hier begraven lag, was over het algemeen reddeloos verloren en een bloem verdord nog voor hij de kans had op te bloeien. Het was de trieste waarheid die bij het Duisterrijk hoorde en niemand zou hier verandering in brengen, tot de twee kanten ineens besloten van plaats te ruilen. Uiteindelijk wachtte elk landschap dezelfde toekomst, onder het bewind van Lorah. Wat eens bloeide en leefde, stierf langzamerhand - als het nog niet terplekker was. Kort gezegd, ze leek hem het type niet, maar om haar niet de verkeerde indruk te geven verdween de frons ook al snel weer tussen zijn wenkbrauwen en haar volgende woorden, lieten de grijns weer om zijn lippen verschijnen. “Volgens mij is dat wel degelijk jouw probleem, want Lorah mag dan sterk zijn, enig vertrouwen in haar meesters is wel op zijn plaats. Als ze je niet vertrouwt, wat zegt dat dan over jou en je positie. Wat zegt dat over de zekerheid van je plaats?” Zijn woorden klonken enigszins smalend in haar oren, terwijl hij een rondje om haar heen liep en uiteindelijk weer voor haar bleef staan. “Nou?”

_________________
The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Elizan

avatar

Aantal berichten : 125
Registratiedatum : 12-09-12
Leeftijd : 21

Character sheet
Leeftijd: 17
Probleem: Anorexia
Waarschuwingen:
0/5  (0/5)

BerichtOnderwerp: Re: ORPG- Amias goes on whoo   wo sep 26, 2012 5:57 am

Waarom, was het dat hij altijd een antwoord wist te vinden op de dingen die hij zei. En waarom zou het hem interesseren? Hij was hier alleen gekomen om voor Lorah iemand te martelen. Niet om haar aan een kruisverhoor te onderwerpen. Ze zuchtte en rolde met haar ogen toen ze zijn woorden hoorde. "Vertrouwen moet je winnen, en dat gaat niet van de een op andere dag. En ik ben in tegenstelling tot de anderen nog niet zo lang aangesteld." Beet ze hem vervolgens toe. Ze raakte geïrriteerd van hem, hij die alles beter leek te weten. En ze snapte niet waarom. Zij was veel sterker, dus in een gevecht zou ze hem kunnen uitschakelen. Was het niet dat ze daar niet haar zinnen op had gezet, en het dus maar met woorden uit moest vechten. En als ze ging vechten met haar element betekende dit vervolgens ook dat ze een zwakte had, omdat ze dat als oplossing zag tegenover zijn woorden. En niet opnieuw iets tegen hem zei. Ze was filosofisch bezig, al was dit misschien vooral omdat ze deze dag niét in een bloeddorstig humeur was. De dag hierna zou het zomaar anders kunnen zijn. Of zelfs een paar uur later.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Dream

avatar

Aantal berichten : 62
Registratiedatum : 24-09-12
Leeftijd : 22

Character sheet
Leeftijd: 16
Probleem: Waanstoornis
Waarschuwingen:
0/5  (0/5)

BerichtOnderwerp: Re: ORPG- Amias goes on whoo   wo sep 26, 2012 6:27 am

Ze begon zich aan hem te ergeren, merkte hij door de manier waarop ze haar woorden op hem toebeet en onbedoeld zorgde het ervoor dat de grijns om zijn lippen slecht groter werd, in plaats van dat hij zich op zijn beurt aan haar ergerde. Hij had het recht niet zich aan haar te ergeren, aangezien ze technisch gezien verkeerd deed en hij juist de grote bron van ergernis was. Waarschijnlijk had hij zich net zo goed aan haar geërgerd, waren de rollen omgedraaid, maar het punt was dat ze dit niet waren - en waarschijnlijk nooit zouden worden. Hij kon alleen maar minachtend over zijn aanstelling als oppermagiër denken, omdat het er simpelweg niet voor hem inzat. Nate wist zijn plek goed te bewaken en was in dat opzicht met een brute waakhond te vergelijken. Hij was krachtig en snel en hierbij niet van plan zijn plaats op te geven, om zo maar de kracht van de mensheid te bewijzen. Hierbij kwam dat hij en Nate niet op een goede voet waren begonnen en elkaar daardoor, op zijn zacht uitgedrukt niet mochten. Het was praktisch een lichte haat te noemen, maar om de taal beschaaft en eerbiedig tegenover de “meester” te houden, bleef het op elkaar “niet mogen”. Zijn grijzige ogen glinsterden vermaakt, terwijl hij opnieuw om de jongedame heen draaide, voordat hij weer voor haar tot stilstand kwam en zijn gezicht enkele centimeters van de hare verwijderd hield. Hij stond naar haar voorover gebogen, terwijl één van zijn handen nonchalant op de bundel om zijn heup was gerust. “Klaarblijkelijk laat jij het vertrouwen nogal afzwakken. Het feit dat je aangesteld bent als oppermagiër getuigt wel van het nodige vertrouwen. Ik ben van mening dat Lorah prima wist wie ze aanstelde, maar dat je iets verkeerd doet en haar vertrouwen in je laat slinken, magiër.” Opnieuw een enigszins vermaakte toon, met een licht minachtend toon, waarna hij weer terugboog en glimlachte. “Maar goed, ik was ingeroepen om mijn tijd met een gevangene te verspillen,” vervolgde hij, waarna hij zich omdraaide en een pas, verder de bedompte gang in deed.

_________________
The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Elizan

avatar

Aantal berichten : 125
Registratiedatum : 12-09-12
Leeftijd : 21

Character sheet
Leeftijd: 17
Probleem: Anorexia
Waarschuwingen:
0/5  (0/5)

BerichtOnderwerp: Re: ORPG- Amias goes on whoo   wo sep 26, 2012 6:41 am

De woorden die hij haar vertelde, maakte ervoor dat haar irritatie eerder werd omgezet door woede. Met een simpel gebaar liet ze een muur van steen omhoog komen om hem tegen te houden. "Waarom is het, dat jij denkt dat het vertrouwen in mij is geslonken. " Alleen al door haar stem te horen wist je dat ze boos was. Of in ieder geval meer geïrriteerd als eerst. Ze snapte het punt niet dat hij vond dat het vertrouwen in haar was geslonken. Het was nooit geslonken, ze was aan het opbouwen. En de plannen en strategieën van Lorah waren altijd moeilijk te begrijpen. Maar zij leidde het Duistere rijk, en de andere opper magiërs hadden niks meer dan een stem. Natuurlijk was het een zwakke plek voor haar, dat de andere magiërs meer van Lorah's vertrouwen genoten dan haar, maar dat liet ze meestal niet blijken. Ze weet alles aan dat ze aardig jong was, en ze het vertrouwen aan het opbouwen was.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Dream

avatar

Aantal berichten : 62
Registratiedatum : 24-09-12
Leeftijd : 22

Character sheet
Leeftijd: 16
Probleem: Waanstoornis
Waarschuwingen:
0/5  (0/5)

BerichtOnderwerp: Re: ORPG- Amias goes on whoo   do sep 27, 2012 7:48 am

In het geheim, deed de kleine jongen in hem een dansje toen de jongedame voor hem ontvlamde. In het geheim, want in het geheim was hij wel zo kinderachtig, ongeacht de indruk die hij van buiten gaf. Hij kon zich kostelijk vermaken met een simpele, levende ziel en diens ergernissen - waar hij zich om de bepaalde reden vaak een vaan maakte. Een muur van steen rees voor hem omhoog, waardoor hem de doorgang werd versperd en hij in plaats daarvan gedwongen was in haar aanwezigheid te blijven. Hij draaide zich weer kalm om, terwijl hij luisterde naar de dreigende stem die in zijn oren prikkelde, alvorens er weer een brede grijns om zijn lippen krulde. ‘Omdat jij, in tegenstelling tot de andere oppermagiërs alleen maar zwakker wordt. Je laten beïnvloeden door een verschoppeling, ik had meer verwacht van de oppermagiër van de aarde,’ antwoordde de man minachtend, voordat hij weer terugzonk op zijn plaats en haar vanaf deze positie geringschattende aankeek. Zijn hand ging voor een tweede keer door de lange, rossige haren en kort kwam de witte lok voor zijn ogen voor zijn plaats, was het niet dat deze zijn plaats al snel weer terugvond. Alles aan het uiterlijk van Elias had een vaste plaats, zoals hij ook zijn innerlijk goed van elkaar wist te onderscheiden - dat was het makkelijke aan iemand die dit niet had. Ze waren gemakkelijk uit hun tent te lokken, te irriteren en uiteindelijk tot de plaats te dwingen waar men ze hebben wilde.

_________________
The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams.


Laatst aangepast door Dream op vr okt 05, 2012 9:09 am; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Elizan

avatar

Aantal berichten : 125
Registratiedatum : 12-09-12
Leeftijd : 21

Character sheet
Leeftijd: 17
Probleem: Anorexia
Waarschuwingen:
0/5  (0/5)

BerichtOnderwerp: Re: ORPG- Amias goes on whoo   vr okt 05, 2012 7:43 am

Zijn woorden zorgden ervoor dat haar gezicht voor een moment betrok. Het feit dat hij haar zo goed had gelezen maakte haar humeur er niet beter op. Maar een enkel woord maakte dat haar gezicht opnieuw betrok. ” Verschoppeling? “ Haar stem had en zacht randje, alsof de scene hiervoor nooit was gebeurd. De muur van aarde zakte weer, wat een licht gerommel liet horen. Hierbij zag je dat haar gezichtsuidrukking nog meer ontspande, aangezien ze niet meer op de mur hoefde te letten. Maar alsnog vroeg ze zich af waarom hij dat woord had gezegd. Je kon toch ook iets anders zeggen? Je zou kunnen zeggen dat dit Amy haar poging was om hem te lezen. Al was er een grote kans dat het haar niet zou gaan lukken. Maar je wist maar nooit.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Juniper

avatar

Aantal berichten : 41
Registratiedatum : 12-10-12

Character sheet
Leeftijd: 17
Probleem: Juniper heeft een drank- en drugsverslaving.
Waarschuwingen:
0/0  (0/0)

BerichtOnderwerp: Re: ORPG- Amias goes on whoo   za okt 13, 2012 8:53 am

Zijn ogen versmalden toen ze hem herhaalde of toen ze een specifiek woord van zijn betoog herhaalde en hierbij een zachtere toon in haar stem kreeg. Alsof het ene woord haar muren weer had laten vallen, wat ook bleef uit het gerommel dat snel daarna achter hem klonk. De muur die ze had opgezet om hem tegenhouden viel weer terug in de aarde en gaf hem de mogelijkheid door te lopen als hij zou willen, maar in plaats daarvan bleef hij staan op zijn plaats. Hij keek haar enigszins geringschattend, bijna wantrouwend aan terwijl hij haar woord - of vraag, dat was hoe je het wilde beschouwen - in overweging nam. In enkele seconden probeerde hij te bepalen wat ze met haar woorden bedoelde, om uiteindelijk te concluderen dat hij haar niet begreep. Haar veranderde houding verwarde hem en kort leek zijn wantrouwende houding tegenover haar te haperen, voordat hij weer naar achteren leunde - aangezien hij dichterbij was gekomen, om misschien iets op haar gezicht te ontdekken. “Je weet best wat ik zei,” bromde hij haar geïrriteerd toe, waarna hij zijn armen over elkaar sloeg en haar vanuit deze positie schuin aankeek.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Elizan

avatar

Aantal berichten : 125
Registratiedatum : 12-09-12
Leeftijd : 21

Character sheet
Leeftijd: 17
Probleem: Anorexia
Waarschuwingen:
0/5  (0/5)

BerichtOnderwerp: Re: ORPG- Amias goes on whoo   zo okt 14, 2012 12:23 am

Ze schudde haar hoofd even, waarna een lichte zucht haar lippen verliet. Ze hoefde niet nog een keer te horen wat hij had gezegd, maar ze wou de betekenis achter het woord weten. Want zo iets zou je niet zomaar zeggen. In ieder geval niet in haar ogen. “Ik weet inderdaad wel wat je heb gezegd, maar niet wat de betekenis achter het woord is.” Hoe lief en aardig ze nu ook deed, hoe zacht de klank in haar stem ook klonk, de arrogantie bleef altijd licht in haar stem. Het zat zo diep geworteld dat je het altijd wel een beetje hoorde. Maar ze had geen intentie deze arrogantie expres te gebruiken. Want ze wou alleen maar aardig doen, plus een beetje nieuwsgierig zijn door te vragen waarom hij het woord had uitgesproken. Al moest ze ergens van binnen wel glimlachen toen hij licht verward raakte door haar verandering van houding.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Dream

avatar

Aantal berichten : 62
Registratiedatum : 24-09-12
Leeftijd : 22

Character sheet
Leeftijd: 16
Probleem: Waanstoornis
Waarschuwingen:
0/5  (0/5)

BerichtOnderwerp: Re: ORPG- Amias goes on whoo   wo okt 17, 2012 6:25 am

Ergens wilde hij gewoon weglopen en haar niet antwoorden. Ergens wilde hij zichzelf voor zijn kop slaan, omdat hij het überhaupt had gezegd en haar grijze cellen in werking had gezegd. Hij wilde het liefst nu weglopen, om haar psychologische spelletje niet mee te hoeven spelen - want daar ging het gewoonweg heen. Ze probeerde hem te doorgronden, alleen maar omdat hij haar ego had gekraakt, door haar zo gemakkelijk te lezen. Ze probeerde hem op haar beurt te lezen en wel, daar had hij geen behoefte aan. Waarom hij dan wel voor haar bleef staan, wist hij zelf ook niet. Misschien was hij wel gewoon een idioot, want toegegeven, oorlog deed iets met je. In goede of in kwade zin en wie weet, misschien werd híj er wel gewoon een randdebiel van. Hij antwoordde haar niet direct en beet, in plaats daarvan eerst venijnig hard op zijn onderlip. Even zijn frustraties uitten, al zag het er natuurlijk niet echt spectaculair uit. Hij die, in plaats van gewoon iets kort en klein te slaan, op zijn lip beet en vervolgens maar wat droogjes het bloed van zijn lip likte. ‘Je weet best wat het betekend,’ antwoordde hij geërgerd, waarna hij met zijn ogen rolde. ‘Een verstotene, buitengesloten en geminacht.’ Oké, waarom hij het haar dan toch uitlegde, snapte hij - opnieuw - niet van zichzelf en eigenlijk was hij bang dat het haar lukte - dat spelletje van haar en zo verdomde snel al. Hij kneep zijn ogen samen en keek haar aan, terwijl zijn tong opnieuw langzaam langs zijn lip gleed en het nieuw verzamelde bloed wegveegde.

_________________
The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Elizan

avatar

Aantal berichten : 125
Registratiedatum : 12-09-12
Leeftijd : 21

Character sheet
Leeftijd: 17
Probleem: Anorexia
Waarschuwingen:
0/5  (0/5)

BerichtOnderwerp: Re: ORPG- Amias goes on whoo   wo okt 17, 2012 7:16 am

Toen ze hoorde wat hij met het woord had bedoeld, bleef haar zachte uitdrukking hetzelfde. Zeggen dat ze begreep wat hij bedoelde zou echter niet kloppen. Zijzelf was uit eigen idee naar de andere kant overgelopen om daar het geluk te vinden die ze bij de andere kant niet vond. Nooit was ze buitengesloten of iets dergelijks. “Het spijt me. Ik had het niet moeten vragen.” Was haar antwoord op wat hij haar vertelde. Het was best te begrijpen dat haar veranderende houding hem zou verwarren. Zelf had ze het amper door. En het was oprecht dat ze zei dat het haar speet. Al zou je misschien kunnen geloven van niet. Maar dan had je pech. Niet iedereen aan de dark side was dan ook meteen gemeen. Sommigen hadden wel gemene trekjes, maar over het algemeen viel het reuze mee. Als je eraan gewend was.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Dream

avatar

Aantal berichten : 62
Registratiedatum : 24-09-12
Leeftijd : 22

Character sheet
Leeftijd: 16
Probleem: Waanstoornis
Waarschuwingen:
0/5  (0/5)

BerichtOnderwerp: Re: ORPG- Amias goes on whoo   wo okt 17, 2012 7:53 am

Hij kon ook wel concluderen dat de oorlog haar net zo goed gek maakte, toen ze opnieuw haar houding veranderde en haar excuses aanbood. Excuses waarvoor, trouwen? Wat kon het hem nou schelen dat ze zo bleef doordrammen, hij liep zelf ook niet weg. Hij maakte de onvrijwillige keuze naar haar te luisteren en oké, dat snapte hij zelf ook niet helemaal, maar het was wel zo. Misschien werd zijn brein wel gewoon verdoofd door de stank die hier hang en de pure wanhoop die zich aan hem opdrong, verlangend naar de toegang die hij het niet wilde verlenen. Waarschijnlijk was dat het wel, dat ze gewoon beiden een beetje koekoek werden van alle rotzooi die zich hier beneden afspeelde, allemaal buiten hun natuurlijke leefomgeving. Werden wilde dieren ook van slag van, als ze niet in hun vertrouwde omgeving waren en wel, dit was voor hem niet vertrouwd. Het hele kasteel was hem eigenlijk niet vertrouwd en eigenlijk kwam hij er alleen als het écht nodig was. Als Lorah bijvoorbeeld zijn hulp nodig had, op één van die zeldzame keren, want hij wist ook wel dat ze liever iemand anders koos. Hij stond er gewoon net even buiten en eigenlijk deed hij ook geen moeite dit de veranderen. Hoe dan ook, we waren nog steeds bij het punt dat Amy zich verontschuldigde - trouwens, tegenover hem nota bene. Ze was verdomme aan het spelen met zijn balans, met haar steeds veranderende houding, want opnieuw verloor hij zijn beheersing door haar plotselinge verontschuldiging en keek een seconde verward door zijn ogen. Uiteindelijk haalde hij wat achteloos zijn schouders op en wuifde haar woorden weg. Zijn ringen glansden dof in het flakkerende licht van de fakkels. ‘Het zal wel,’ antwoordde hij uiteindelijk, waarna hij zich omdraaide. 'Ik heb het gehad. De sfeer hier maakt me gek,’ vervolgde hij, waarna hij een stap verzette om terug naar boven te lopen. ‘Ga je mee?’

_________________
The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: ORPG- Amias goes on whoo   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
ORPG- Amias goes on whoo
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
The Lawrence Institution :: Off-Topic :: Off-Topic :: Off-Topic RPG's-
Ga naar: