The Lawrence Institution

‘Het Lawrence’, zoals buren het liefkozend noemen, is een gesloten instelling, speciaal voor probleem- en mentaal achtergestelde jongeren.
 
IndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 It's so hard to keep yourself on the straight and narrow.

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Camille

avatar

Aantal berichten : 24
Registratiedatum : 13-09-12

Character sheet
Leeftijd: 19
Probleem: Ze zit in een depressie
Waarschuwingen:
0/0  (0/0)

BerichtOnderwerp: It's so hard to keep yourself on the straight and narrow.   za sep 22, 2012 1:35 am

When you shoot across the sky like a broken arrow,
It's so hard to keep yourself on the straight and narrow.
When you shoot across the sky like a broken arrow,
It's all I've got.
Yeah when you hit the ground,
It's hard to get to heaven when your falling hell bound.


Blonde glanzende lokken waren het laatste wat je zag toen ze de hoek omschoot. Een plek, waar de TL buizen stopte met licht geven. Een donkere gang met aan het einde een deur met een tekstje beschreven: 'Keep Out.' Gebroken zwart/gele linten waren gebroken en zweefde over de tocht die de gangen met zich mee bracht. Toen ze de deur opende stond er een afgebrokkelde stenen trap. Een zwakke glimlach deed sieren om haar lichtroze lippen en haar smaragdgroene ogen speurde de donkere omgeving af. Voorzichtig deed zij de trap op lopen, verdween het donker achter haar. Toen ze eenmaal bovenaan de trap was bekeek ze het stoffige kamertje met de gigantische torenramen die er hingen. Ze kon vanaf hier kijken over het hele Lawrence, en kon zelfs over de buitenmuren heen kijken. Op deze plek zat ze graag, lag ze op een oude stoffige bank die ze had opgeknapt te slapen of zocht ze naar rust. Een muffe kamer waarbij de stofdeeltjes door de lucht vlogen was een kamer waar Camille rust in kon vinden. Persoonlijk werd ze erg zenuwachtig van het kleine benauwde kamertje zonder ramen en de ongezelligheid die daar bevond. Foto's hingen daar, van haar ouders, van haar familie, totaal onbekend voor haar. Haar geheugen had ze verloren, evenals haar gehoor. Een nachtmerrie van ieder mens.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Jenico

avatar

Aantal berichten : 133
Registratiedatum : 29-08-12

Character sheet
Leeftijd: 24
Probleem: Door vier jaar lang in het leger gezeten te hebben, is hij getraumatiseerd geraakt, met alle gevolgen van dien.
Waarschuwingen:
0/5  (0/5)

BerichtOnderwerp: Re: It's so hard to keep yourself on the straight and narrow.   za sep 22, 2012 10:28 pm

Keep out. Kijk, als je zoiets op een deur schreef, dan kon je er de donder op zeggen dat Jenico dat niet deed. Hij was immers niet de meest brave persoon en daarnaast had hij een gezonde dosis nieuwsgierigheid. Hij wist niet eens precies hoe hij hier terechtgekomen was, maar hij had waarschijnlijk een verkeerde afslag genomen en had gewoon de weg gevolgd en was zo hier uitgekomen.
Hij duwde de deur voorzichtig open, om een afgebrokkelde stenen trap aan te treffen. Zoiets wekt echt wel een nieuwsgierigheid op. Jenico beklom de stenen trap en kwam toen terecht in een stoffig kamertje. Het eerste wat hem opviel, was de immense hoeveelheid licht. Het kostte hem niet lang om te ontdekken dat dit een torenkamer moest zijn. Hij liep verder naar binnen, liep naar het raam toe, zich nog totaal onbewust van het feit dat hij niet alleen was.
Vanuit de ramen kon hij werkelijk over heel het Lawrence uitkijken. Zelfs de buitenmuren waren zichtbaar en ook dat wat erachter lag. Hij bleef even in trance er naar kijken, smachtend naar wat er achter de buitenmuren lag. Hij wilde weg hier, al vanaf het begin dat hij hier was. Hoewel, ergens twijfelde hij daarover, nu hij hier stond. Er waren mensen hier in zijn leven gekomen, die toch wel een plekje in zijn hart veroverd hadden en die wilde hij niet achter laten. Hij zuchtte en haalde even een hand door zijn haar. Het leven was een bitch.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Camille

avatar

Aantal berichten : 24
Registratiedatum : 13-09-12

Character sheet
Leeftijd: 19
Probleem: Ze zit in een depressie
Waarschuwingen:
0/0  (0/0)

BerichtOnderwerp: Re: It's so hard to keep yourself on the straight and narrow.   za sep 22, 2012 10:38 pm

Na een tijdje had ze plaats genomen op de oude bank die in een hoek stond tegen een blanco muur. Ze had gezien hoe er plots een jongen voorbij liep. Wat deed hij hier nou? Totaal onbewust van het meisje dat op de bank zat. Hij genoot van de plek net zoals haar, en verlangde naar de plek achter de buitenmuren. Niet wetend dat zij hier was stond hij daar. Toen hij binnen kwam schrok ze even aangezien ze niemand had verwacht op de plek, waar op de deur een bordje hing waar duidelijk stond dat je hier niet mocht komen. Fronsend bekeek ze hem. "Ook hallo?" klonk nuchter en ze glimlachte zwakjes. Misschien lag er een lichte sarcastische ondertoon in, een eigenschap die Camille wel beschikte. Ze was niet snel op haar teentjes getrapt en wist wel hoe ze voor zichzelf moest opkomen, misschien is ze hierdoor wel brutaal geworden.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: It's so hard to keep yourself on the straight and narrow.   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
It's so hard to keep yourself on the straight and narrow.
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
The Lawrence Institution :: The Lawrence Institute :: The Lawrence Institute-
Ga naar: